Úvod »Suroviny na výrobu piva»Kvasnice » Kvasnice na spodné kvasenie

Kvasnice na spodné kvasenie

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Servomyces je najunikátnejšia kvasinková výživa dostupná v pivovarníctve. Je to biologická látka vyrábaná bez chemikálií alebo prísad. Servomyces zlepšuje schopnosť kvasiniek začleňovať základné živiny, najmä zinok, do svojej bunkovej štruktúry, čím podporuje ich rozmnožovanie a zlepšuje priebeh kvasenia. Dávkovanie: 1 g/ 100 l mladiny pri kvasení 2 g/ 100 l mladiny pri rozmnožovaní kvasiniek Prax
naša cena 9,00 €

Lallemand Servomyces - výživa pre kvasinky
skladom


Tento kmeň kvasiniek je primárne vyvinutý tak, aby bol schopný vyrábať ležiak pri vyšších teplotách a zároveň sa vyhýbať niektorým z bežnejších problémov spojených s výrobou ležiaka. Kvasinky umožňujú rýchlejšiu dobu fermentácie a neprodukujú sírovodík (H2S) pachute a len malé množstvo diacetylu. Novalager je robustný kmeň kvasiniek na spodné kvasenie s ideálnymi vlastnosťami na výrobu čistých
naša cena 6,00 €

Kvasnice Lallemand NovaLager
skladom
novinka


Špeciány kmeň kvasníc na spodné kvasenie vhodné pre pivá typu Lager a Pilsner s konzistentným neutrálnym kvasením. Doporučená kvasná teplota 12 - 15°C. Dávkovanie: 5 - 8 g/ 10 l mladiny Obsah vrecka: 12 gramov Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou (10 násobok objemu kvasníc) teplou cca 25°C, poriadne rozmiešame a po 15 minútach vlejeme do mladiny.
naša cena 4,30 €

Kvasnice Brewferm Lager
skladom


Veľmi obľúbené sušené kvasnice pôvodom z Berlína (Nemecko), vhodné najmä na viac ovocné a esterové ležiaky. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C.Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne
naša cena 4,50 €

Kvasnice Saflager S-23
skladom


Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzenského typu. Produkujú pivá s neutrálnym fermentačným charakterom a neutrálnym profilom. Na spodné kvasenie.Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka
naša cena 4,50 €

Kvasnice Saflager W 34 70
skladom


Spodné, pôvodom švajčiarske kvasnice s neutrálnou chuťou vhodné pre ležiaky a pivá plzenského typu. V závislosti od podmienok môžu produkovať pivá s bylinnými a kvetinovými tónmi. Použitelné pri teplotách 12 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 20 l mladiny pri teplote 12-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C.
naša cena 6,00 €

Kvasnice Saflager S-189
skladom


Unikátne kvasnice na pivá typu lager, ktoré sú schopné kvasiť pri izbovej teplote. Tieto kvasnice nedávajú pivu nežiadúce príchute a tiež nie je potrebné predĺžené ležanie piva ako je tomu pri spodne kvasených pivách. Flokulácia - vysoká Teplota kvasenia: 18 - 20 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Skladovať v chlade.
naša cena 4,30 €

M54 Californian Lager Yeast by Mangrove Jack's
skladom


Kvasinky na spodné kvasenie vhodné na väčšinu pív typu Lager. S týmito kvasnicami dosiahnete vynikajúci lager s menej síričitým charakterom než väčšina druhov. Kvasinky sú vhodné na európske pivá typu Lager, Pilsner, Helles, Munich Dunkel, Rauchbier a iné. Teplota kvasenia: 8 - 14 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
naša cena 4,90 €

M76 BAVARIAN LAGER  Mangrove Jack's
skladom u dodávateľa


Kvalitné kvasnice na spodné kvasenie pre plzenské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
naša cena 4,40 €

M84 BOHEMIAN LAGER  Mangrove Jack's
skladom