Úvod » Suroviny na výrobu piva » Kvasnice » Kvasnice na vrchné kvasenie » M66 Hophead Ale by Mangrove Jack´s
Zmes kvasiniek a enzýmov, ktorá zvýrazňuje arómy a estery. Ideálne pre New England IPA a ovocné IPA. Vybrané enzýmy zlepšujú arómu a chuť chmeľu.
Zahrnutý enzým je ten, ktorý sa tradične používa pri výrobe vína na zvýšenie aromatických vlastností štiepením prchavých aromatických zlúčenín z hrozna. Rovnaká aktivita funguje aj s chmeľom. Štiepením prchavých aromatických terpénov sa zvyšujú aromatické vlastnosti chmeľu.
Kvasinky tiež zvyšujú estery v pive a zabezpečujú vyvážený sladový a chmeľový aromatický profil.
Teplota kvasenia: 18 - 22 °C
Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny
Obsah balenia: 10 g
Skladovať v chlade.