Veľmi ušľachtilý nemecký chmeľ vhodný na chmelenie pšeničných pív a svetlých ležiakov. Má mierne korenistú vôňu a delikátnu chuť. Granule 90.Obsah alfa horkých látok 3,7%. Zber 2018.100 gramov Vákuovo balené.
Brewster Beacon, nový žiarivý maják pre domácich majstrov Leštená nehrdzavejúca oceľ AISI 304 Objem varenia 30 litrov, celková kapacita 40 litrov Hmotnosť: 10 kg Rozmery: Výška a priemer: 57,5 x 36,0 cm Vyhrievací prvok s výkonom 2500 W, ktorý sa nachádza na spodnej časti kanvice, čím sa zabráni pripaľovaniu. Špirála je nastaviteľná od 100 W do 2500 W pri prírastkoch 100 W. Teplotný rozsah od 25
Mladinový koncentrát v novom šate a s kvasnicami pre daný typ piva. Veľmi aromatické tmavohnedé pivo, s tónmi sladkého drievka a stredným obsahom alkoholu. 1,5 kg plechovka je určená na výrobu 12 litrov piva. Kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 18 - 23°C a slovenský návod sú súčasťou balenia. Obsah alkoholu 6,8 % pri doporučenom prídavku 0,8 kg kvasného cukru. Počiatočná hustota: 1060 Konečná
Aromatická nemecká odroda chmeľu vyšľachtená v roku 2012 vhodná aj na suché chmelenie. Aróma: príjemné ovocné tóny prechádzajúce do cukrového melónu, jahôd a broskýň Typy piva: Belgické ALE, Hefeweizen Obsah alfahorkých látok: 6,6 %. Zber 2018. 100 gramov Vákuovo balené.
Jantárové pivo varené podľa staroanglickej receptúry s robustne sladovou a silne chmeľovou chuťou. V 19. storočí sa pivo varilo pre Indickú kolóniu a tiež slúžilo ako nápoj pre námorníkov. Horkosť s vyšším obsahom alkoholu zvyšovala jeho trvanlivosť.Obsah plechovky 1,7 kg je určený na výrobu 18 litrov piva (s použitím 1 kg kvasného cukru). Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 26°C sú
Svetlé pivo typu India Pale Ale z rady Master Pint. Tekutý koncentrát v hrubostennom vaku s kovovou fóliou proti pretrhnutiu s obsahom 1,6 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice na kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod je priložený. Farva 8 - 12 EBCHorkosť 50 - 55 EBUObsah alkoholu cca 4% (pri riedení na 23 litrov a použitím 1 kg kvasného cukru). K