Castle Acid (kyslý) slad 6 - 13 EBC - 0,5 kg
parameter |
jednotka |
min |
Max |
vlhkosť |
% |
|
10.0 |
Extrakt (sušina) t |
% |
74 |
|
Farba mladiny |
EBC (Lov). |
6 (2.8) |
16 (6.6) |
Celkový proteín |
% |
|
11.5 |
pH |
|
|
4.5 |
kyslosť |
|
40 |
|
Vlastnosti |
Je to kyslý slad z laktobacilného jačmeňa, ktorý znižuje pH a používa sa pri varení s vodou bohatou na hydrogenuhličitan. |
charakteristika |
Slad Castle Acid zlepšuje výkonnosť hydrolytických enzýmov a poskytuje lepšiu prácu s rmutom. Tiež zintenzívňuje fermentáciu úpravou úrovne pH. Kyslý slad zaguľaťuje chuť piva a dodáva mu stabilitu. |
použitie |
Akékoľvek pivo alebo ležiak, pšeničné pivo, ľahké pivo na optimalizáciu pH. |
Skladovanie a trvanlivosť |
Slad by sa mal skladovať v čistom, chladnom (<22 ° C), suchom (<35 RH%) prostredí bez škodlivých organizmov. V prípade dodržania týchto podmienok odporúčame do 24 mesiacov od dátumu výroby použiť všetky výrobky z jadra a do 3 mesiacov všetky mleté výrobky. Nesprávne uskladnené slady môžu stratiť čerstvosť a chuť. |
|