E-shop
OBSAH
Toto pivo vzniká zmiešaním starého lambiku (odležaného zvyčajne 1-3 roky) a mladého piva. Vďaka mladému pivu dochádza k novému prekvaseniu (čo vedie ku dobrému nasýteniu oxydom uhličitým) a staršie pivo na oplátku pomáha zjemniť hraničné chute mladého lambiku. Vďaka miešaniu sa tak dosahuje vyvážená a komplexná chuť a aróma. Tým vzniká pivo označované aj ako \"pivné šampanské\" so suchou, kyselkavou chuťou. Najlepšie pivá tohoto druhu bez nadsádzky šampanským aj konkurujú. Použitý chmeľ je starší a slúži iba ako konzervant, bez zanechania významných chuťových stôp.
www.SVOJEPIVO.sk výroba a predaj: polotovary, suroviny a zariadenia na výrobu domáceho piva, mikropivovary, malé domáce a reštauračné pivovary.
Platba možná: